PAPU SS18 I hear you -mallisto tuo väriä putiikille

Papun kaksi ensimmäistä erää kevään uudesta I hear you -mallistosta on jo saatu putiikille. Papulaiset kertovat seuraavaa uuden malliston taustoista.

I hear you –malliston teema lähti ajatuksista, jotka lähtivät kiertämään maailman ympäri. Koko 2018 vuoden teemamme on maailma ja kevään mallistossamme se on erityisesti maailman eläimet.

Mallisto haluaa nimellään ja sanomallaan kannustaa meitä kuuntelemaan ja olemaan aidosti läsnä enemmän. Kuuntelemalla eläimiä, toisiamme ja maailmaa, annamme arvoa kaikelle olevalle. Ajattelemme helposti koiran haukuntaa, lokin huutoa tai kärpäsen surinaa itsestäänselvyytenä, mutta tällä mallistolla me haluamme sanoa:

”Pysähdy kuuntelemaan, kuuntele tarkkaan mitä maailma ja sen eläimet ympärillämme puhuvat. Mitä kuulet, mitä ne haluavat sanoa?”

Papun mallistosta löytyy tuttuun tapaan suosittua Kanto-mekkoa uusilla värityksillä ja printeillä. Tällä kertaa myös Nonin valikoimissa on toivottuja lasten Kanto-mekkoja! Tervetuloa putiikille tutustumaan mallistoon!


266A6619_preview