Perjantaina 17.11.17 klo 19.00 – 21.30 juhlimme 10-vuotiasta Nonia

Siitä on kuulkaa ihmiset jo 10 vuotta, kun Non Boutique avasi ovensa ensimmäistä kertaa Asemakadun pikkuisessa toimipisteessään. Virallinen syntymäpäivä on tarkalleen ottaen 16.11.2007. Parin vuoden päästä putiikki muutti isompiin tiloihin ja keskeisemmällä paikalle Pakkahuoneenkadulle. Täällä sitä ollaan edelleen, kiitollisina ja iloisina hyvästä meiningistä!

Kaikki nämä vuodet toimintaamme on vienyt eteenpäin usko laadukkaiseen, persoonalliseen ja vastuullisesti tuotettuun kotimaiseen muotoiluun. Tuotteisiin, joiden takana voimme hyvin mielin seistä. Eteenpäin ovat kannustaneet tietysti myös ihanat asiakkaamme, jotka jakavat saman arvomaailman. Haluamme juhlia tähänastista taivalta ja piristää pimeää marraskuuta. Luvassa on rentoa yhdessä oloa, tarjoilua, tarjouksia, tuli- ja valotaidetta sekä hyvää musiikkia.

John Collingswoodin valoteos Avatar on esillä Non Boutiquen ikkunassa 17.-21.11. Teoksessa katsojan kuva muuttuu värikkääksi neon-hahmoksi kaupan ikkunaan luotuun virtuaalimaailmaan, jossa se kohtaa viereisen korttelin ihmisten heijastumia. Teos on osa Lumo-valofestivaalia.

Tulikukan tuliesitys nähdään klo 20 Nonin patiolla. Tulikukka -yhdistys on tunnettu näyttävistä tuli- ja ledesityksistä ja pyroteknisistä erikoistehosteista ja se on ollut perustamisestaan lähtien yksi suurimmista tuliryhmistä. Yhdistys tekee paljon poikkitaiteellista yhteistyötä esimerkiksi musiikkialan ihmisten ja festivaalien kanssa.

Illan musiikista vastaa DJ Iljana ja DJ Koomamies.

Kaikki putiikin tuotteet 17.11.17 -10 %

Sinä ja ystäväsi olette lämpimästi tervetulleita juhlimaan kanssamme!