Kerromme tässä, mitä henkilökohtaisia tietoja Non Everything kerää sinusta ja kuinka niitä käytetään. Lisäksi tässä kuvataan, miten käytämme verkkosivullamme evästeitä.

Henkilötiedot

Käsittelemme henkilötietoja, jotka olemme saaneet sinulta. Henkilötiedot, joita käsittelemme:

  • Yksilöinti- ja yhteystiedot, esimerkiksi nimi (etu- ja sukunimi), osoitetiedot, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite;
  • Tilaustiedot, esimerkiksi maksutiedot, ostetut tuotteet ja niihin liittyvät tiedot, tilausten käsittelyyn, toimitukseen ja palautuksiin liittyvät tiedot; 
  • Asiakaspalvelutiedot, esimerkiksi yhteydenotot ja asiakaspalautteet;
  • Käyttäytymistiedot ja Non Everythingin palveluiden seuranta esimerkiksi teknisten tunnistetietojen avulla. Kerättäviä tietoja voivat olla esimerkiksi käyttäjän IP-osoite, käytetyt sivut, selaintyyppi, verkko-osoite, istunnon aika ja kesto.


Käsittelyn tarkoitus

Käsittelemme henkilötietojasi ensisijaisesti tarjotaksemme palveluita ja tuotteita sinulle ja kehittääkseemme liiketoimintaamme. Käsittelemme tietoja esimerkiksi välittääksemme maksutoimeksiantoja sekä käsitelläksemme mahdollisia tilauksia ja palautuksia. Mikäli otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme antamaasi tietoa vastataksemme kysymyksiisi ja ratkaistaaksemme mahdolliset reklamaatiosi.

Tietojasi käytetään myös analysointiin tuotteidemme, palvelumme ja internet-sivujemme parantamiseksi. Voimme myös käyttää internetsivuilla syöttämääsi tietoa tiedotteiden ja markkinointiviestien lähettämiseen sähköpostitse, edellyttäen, että olet antanut meille suostumuksen tai markkinointiviestinnän lähettämiselle on muu oikeutettu peruste.

Voimme käsitellä tietojasi parantaaksemme palveluidemme ja tuotteidemme laatua esimerkiksi analysoimalla erilaisia palveluiden käyttöön liittyviä kehityssuuntauksia. Käytämme tähän tarkoitukseen aina kuin mahdollista anonyymia tietoa, josta henkilöä ei voida tunnistaa.

Käsittelyn peruste ja rajoittaminen

Non Everything käsittelee henkilötietojasi hoitaakseen sopimuksesta johtuvat velvollisuudet sinua kohtaan sekä toimiakseen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja ylläpitääksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme.

Säilytämme henkilötietoja vain sen ajan, kun tietojen säilyttäminen on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määritellyt tarkoitukset huomioon ottaen.

Käsiteltävät henkilötiedot ja niiden lähteet

Non Everything kerää kahdenlaista tietoa käyttäjistä ja asiakkaista: (i) Asiakastietoa; ja (ii) Teknistä Tietoa.

Yrityksemme ensisijaisia tietolähteitä ovat: Käyttäjän itsensä antamat tiedot sekä käyttäjän asiakkuuteen, palveluiden käyttöön, viestintään sekä asiointiin liittyvät tapahtumat.

Emme tallenna asiakkaiden henkilökohtaisia tietoja, mikäli ne eivät ole tarpeellisia asiakassuhteen kannalta. Asiakastieto voi sisältää seuraavia tietoja:

● nimi
● puhelinnumero
● sähköpostiosoite

Keräämme Asiakastietoja käyttäjiltä ja asiakkailtamme vain, mikäli he vapaaehtoisesti toimittavat tällaista tietoa meille suorittamalla ostoksia tai ottamalla meihin yhteyttä. Asiakastietoja tarvitaan tuotteisiin ja palveluihin liittyvään kommunikointiin.

Emme kerää yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta tulevia henkilötietoja käyttäjärekisteriä varten.

Me tai valtuutetut palvelun tarjoat voimme kerätä Teknistä Tietoa sivustomme käyttäjien selaimista heidän käyttäessään palveluamme tai internet-sivujamme. Tekninen Tieto voi sisältää sivukäyntien ajan, pituuden ja päivämäärän, IP-osoitteen sekä muuta vastaavaa teknistä tietoa.

Evästeet

Käytämme evästeitä, kerätäksemme ja säilyttääksemme tietoa käydessäsi Non Boutique –internet-sivulla. Evästeet auttavat meitä laskemaan sivuillamme käyvien henkilöiden kokonaismäärän ja seuraamaan internet-sivujemme käyttöä. Tämä auttaa meitä parantamaan palveluamme.

Voit estää evästeiden käytön selaimessasi tai asettaa selaimesi varoittamaan, kun evästeitä yritetään asentaa. Huomioithan, että näin tehdessäsi jotkin palvelun toiminnallisuudet eivät välttämättä toimi oikein. Saadaksesi lisätietoja käy osoitteessa www.allaboutcookies.org.

Henkilötietojen luovuttaminen

Jaamme henkilötietojasi organisaatiomme sisällä vain siinä laajuudessa, kun se on palvelumme suorittamiseksi ja kehittämiseksi tarpeen.

Voimme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolien kanssa, mikäli meillä on perusteltu syy uskoa, että pääsy henkilötietoihisi tai niiden muu käyttö on tarpeen seuraavissa tapauksissa:

– soveltuvan lain, asetuksen tai oikeuden määräyksen täyttämiseksi;

– väärinkäytöksen, turvallisuusriskin tai teknisen ongelman havaitsemiseen, estämiseen tai käsittelemiseen;

– suojataksemme Non Everythingin intressiä, omaisuutta tai turvallisuutta lain asettamien vaatimusten mukaisesti.

Asiakastietoja voidaan siirtää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, muun muassa Yhdysvaltoihin, tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa.

Voimme jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille muissa, kuin yllä luetelluissa tilanteissa silloin, kun olet antanut nimenomaisen suostumuksen siihen.

Sinun oikeutesi

Voit ottaa meihin yhteyttä pyytäen meitä kertomaan sinua koskevat henkilötiedot. Sinulla on myös oikeus korjaamiseen tai täydentämiseen ottamalla meihin yhteyttä.

Euroopan Unionin tietosuoja-asetus takaa rekisteriin kirjatulle henkilölle oikeuden tulla unohdetuksi. Tämä tarkoittaa, että rekisteröity voi vaatia tietojensa poistamista ilmoittamalla asiasta Yritys X:lle asiakaspalveluun. Pyynnön tulee olla kirjallinen ja allekirjoitettu.

Tietoturvallisuus

Tietojärjestelmä on suojattu, ja Asiakastietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

Käytämme kaikkia kohtuullisia ja asianmukaisia toimenpiteitä estääksemme luvattoman pääsyn henkilötietoihisi, sekä suojataksemme henkilötietojasi katoamista, väärinkäyttöä, julkistamista ja luvatonta muuttamista vastaan.

Tietoturvatoimenpiteemme sisältävät mm. palomuurien käytön, tiedon salauksen tarpeellisessa määrin (kryptaus), pääsyvalvonnan ja turvalliset toimitilat. Mikäli toimenpiteistämme huolimatta tapahtuu sellainen tietomurto, josta todennäköisesti seuraa negatiivisia vaikutuksia yksityisyydellesi, tiedotamme sinua tällaisesta tietomurrosta mahdollisimman pian.

Tietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään maksimissaan kaksi vuotta viimeisestä kirjautumisesta sivustolle

Tietosuoja- ja evästekäytäntöjen muutokset

Non Everything pidättää oikeuden muuttaa tietosuoja – ja evästekäytäntöjään ajoittain.

Mikäli teillä on kysyttävää liittyen tietosuojaan tai asiakasrekisteriin, ottakaa yhteyttä:

Non Everything
Pakkahuoneenkatu 5, 90100 Oulu

email: boutique@noneverything.fi

Puhelin: +35844 2702599

Y-tunnus: 2142151-7