PALMROTH JUHLA-AVOKAS RUUSUPLATINA, KOKO 5 (39)

175,00 

Nämä herkulliset rusettiavokkaat henkivät tunnettua Palmrothin charmia! Avokkaan hyvin istuva lesti on tehty aidon 30-luvun Palmroth-kengän mukaan. Kengän hyvä istuvuus ja koron täydellinen painopiste takaavat jalkojen jaksamisen arkikäytössäkin. Lämpimän metallinhohtoisen ruusuplatina kengät sopivat juhlavuudessaan vaikka morsiamelle, sekä myös moneen muuhun keväiseen ja kesäiseen juhlaan!

päällismateriaali: ruusuplatina metallinhohtoinen pukkinahka
vaalea pukkinahkavuori
vaalea nahkapohja

koronkorkeus 8 cm

Suunniteltu Suomessa. Valmistettu Portugalissa.

1 varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Tuotteen päällismateriaali on aitoa italialaista nahkaa. Puhdista likaantuneet kengät kostutetulla sienellä ja suojaa tarvittaessa nahanhoitosuihkeella. Kuivaa nahkapohjaiset kengät huoneenlämmössä, liika kuumuus saattaa kovettaa ja kuivattaa niitä.

Nahkapohjat ovat ihanan kevyet ja hengittävät. Ne saattavat kuitenkin kulua ulkokäytössä nopeammin kuin kumipohjat, eivätkä ole omiaan sadekelille. Pohjia voi hoitaa ja puhdistaa, kuten päällisnahkaakin. Sen voi esim. kyllästää nahkapohjille tarkoitetulla kyllästysaineella, jotta ne pysyisivät hyvinä pitkään. Halutessasi voit pyytää suutaria laittamaan kenkiin kumiset puolipohjat, jolloin kenkien kulutuskestävyys karkealla alustalla paranee.