PAPU – BOHEME-MEKKO MAJOR COMPOSE, M-KOKO

189,00 

Koko M

Lyocellista valmistetussa paitamekossa on 3/4 pituiset hihat, kaulukset ja nepparikiinnitys. Mukana tulee erillinen kangasvyö. Mekon helma on takaa pidempi.

Olemme tehneet pieniä muutoksia naisten mitoitukseen, kurkkaathan suuntaa-antavat mitat mittataulukosta!

Kangas – 100% Lyocell
MAJOR COMPOSE – White/Red/Green/Yellow/Blue/Brown

Malli ensimmäisessä kuvassa on 178cm pitkä ja käyttää kokoa S

Lyocell on puumassasta valmistettu selluloosamuuntokuitu. Materiaalina se muistuttaa viskoosia, mutta se valmistetaan ympäristöystävällisemmällä valmistusprosessilla, joka vaatii vähemmän energiaa ja ​​haitallisia kemikaaleja. Valmistusprosessi tapahtuu suljetussa kierrossa, mikä tarkoittaa, että kaikkia käytettyjä kemikaaleja voidaan käyttää uudestaan ​​ja uudestaan.

Lyocell on vahva ja kestävä kuitu. Kuivana se on vahvin selluloosamuuntokuitu – jopa vahvempi kuin puuvilla tai pellava! Lyocell tuntuu käytössä ihoa vasten pehmeältä, se on imukykyinen ja pysyy raikkaana paljon pidempään kuin puuvilla – siispä useampi käyttökerta pesujen välillä on mahdollista. Tämä tarkoittaa vähemmän pesuja ja siten se säästää vettä ja energiaa.

Tuotteesta saattaa irrota väriä ennen ensimmäistä pesua, joten suosittelemme käyttöönottopesua ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tuote pestään samanväristen vaatteiden kanssa tuotteessa olevan pesuohjeen mukaisesti.

Suunniteltu rakkaudella Suomessa, valmistettu huolella Liettuassa.

1 varastossa

Osastot: ,