Ale!

PAPU – PELLAVAPAITA, SOUND WAVES, M-KOKO

129,00  64,50 

Koko M

Mustavalkoinen laatikkomallinen kevyt pellavapaita, jossa halkio ja nappikiinnitys takana. Pudotettu olkalinja, lyhyet hihat. Rento malli, ”oversize” mitoitus. Kokoa valitessasi huomioithan, että pellavavaate kutistuu hieman ensimmäisessä pesussa. Hanna-Riikka Heikkilän Waves-kuosissa nähdään nuottipapereista tuttu aaltosulku, jota on toistettu kakofonisesti. Se saa näin toistuessaan aikaan aaltomaisen, vedenpintamaisen efektin.

Olemme tehneet pieniä muutoksia naisten mitoitukseen, kurkkaathan suuntaa-antavat mitat mittataulukosta!

Kangas – 100% pellava
SOUND WAVES – Black/Off Whit

Malli on 178cm pitkä ja käyttää kokoa S

Pellava on ominaisuuksiltaan hengittävä materiaali, joka imee hyvin kosteutta, mutta kuivuu nopeasti. Pellava on myös luja, antibakteerinen, antistaattinen, allergisoimaton ja likaa hylkivä luonnonkuitu, joka puhdistuu helposti pesussa. Pellava soveltuu loistavasti ympärivuotiseen käyttöön hyvän lämmönjohtokykynsä ansiosta: lämpimällä säällä pellava viilentää ja viileässä säässä se lämmittää.

Rypistyminen kuuluu pellavan luonteeseen, koska sen kuidut ovat vahvat ja joustamattomat. Pellavan kanssa rypyiltä ei voi välttyä, mutta miksi pitäisikään? Me Papulla ajattelemme, että rypyt ovat osa elämää ja pellavan luonnetta! Pellava onkin parhaimmillaan käytössä pehmenneenä. Pellavan pinta on luontaisesti kiiltävä ja sileä, jonka vuoksi muutama ryppy siellä täällä ei tee hallaa upeille pellavaisille tuotteille!

Suunniteltu rakkaudella Suomessa, valmistettu huolella Liettuassa.

1 varastossa

Osastot: , ,